Hogyan dolgozok?

Az együttműködést létre tudjuk hozni akár online, akár személyes találkozókkal is, időhatékonyság és fizikai kivitelezhetőségek függvényében. Ezeket mindig aktuálisan egyeztetjük.

Első lépés: vedd fel velem a kapcsolatot, hogy igénybe akarod venni az első ingyenes konzultációt. Ehhez elküldök Neked egy rövid program ismertető leírást és néhány állapot felmérő dokumentumot, melyek kitöltése és visszaküldése után tudjuk létrehozni az első beszélgetést.

Első ingyenes konzultáció (60 perc): átbeszéljük az együttműködés pontos részleteit, felépülését és a fizetés részleteit, kihasználható kedvezéményeket és a “hogyan tovább?”-ot. A visszaküldött állapotfelmérők alapján (a továbbiaktól függetlenül!) megnézzük, hogy mely területeken kell elsődlegesen optimalizálni a célod érdekében, és hogy mik legyenek az első hatékony lépések.

Az életmód és életminóség optimalizáló együttműködésünk első körben egy 2 hónapos időszakot fog felölelni, mely időszak alatt létre tudunk hozni olyan pozitív változásokat az életedben, melyekkel vagy már el is éred a céljaidat, vagy nagyon jó úton leszel az eléréséhez.

Ez alatt az idő alatt tudásom legjavával azon leszek, hogy megtanítsam Neked, hogyan tudod a saját céljaid, vágyaid irányába tudatosan terelni az életedet, figyelni a tested jelzéseire , és tudj megfelelően reagálni a különböző élethelyzetekre, akár mentálisan, akár táplálkozás terén.

Nagyjából 1-1,5 heti rendszerességgel fogunk konzultációkat létrehozni ez idő alatt, ezek ütemezését is mindig aktuálisan egyeztetjük. Egy konzultáció 30-90 percet vesz igénybe, attól függően, épp hol tartunk, mi az aktuális megbeszélendőnk.

A két hónap alatt folyamatosan, személyre szabottan nyomonkövetjük a táplálkozási és életmódbeli szokásaidat.

Természetesen a két hónap lejárta után, a későbbiekben is tartjuk a kapcsolatot, melynek szorossága, rendszeressége Tőled és a céljaidtól fog függeni!


KÖLTSÉGEK, KEDVEZMÉNYEK:

Első állapotfelmérő konzultáció (60 perc) – ingyenes

2 hónapos, személyre szabott komplex életmód optimalizáló program tartalma:
– – táplálkozási tanácsadás rendszeresen vezetett táplálkozási napló elemzéssel
– – egészségoptimalizáló, életminőség javító iránymutatások
– – sport és mozgás tanácsadás
– – önfejlesztésre, gondolkodsmódra, stressz-kezelésre irányuló javaslatok
– – életstílus fejlesztés, anyagi biztonság, pénzügyi stabilitás, önmegvalósítás területén iránymutatás

– – Program teljes ára: 180.000 Ft
Fizetési és számlázási részletek, információk az első ingyenes konzultáción.

– – Kedvezmény lehetőség: általam ajánlott, személyre szabott kiegészítő készítmények beillesztésével a 2 hónapos program ára: 90.000 Ft

– Két hónap lejárta után, igény esetén további konzultációk 15.000 Ft/ alkalom (30-60perc) Ehhez egy megelőző heti táplálkozási naplót kérek, melyet a konzultációra kielemzek.

Kezdhetjük? 🙂
Kapcsolatfelvétel

Secured By miniOrange