Hogyan dolgozok?

Az együttműködést létre tudjuk hozni akár online, akár személyes találkozókkal is, időhatékonyság és fizikai kivitelezhetőségek függvényében. Ezeket mindig aktuálisan egyeztetjük.

Első lépés: vedd fel velem a kapcsolatot, hogy igénybe akarod venni az ingyenes konzultációt. Ehhez elküldök Neked egy rövid program ismertető leírást és néhány állapot felmérő dokumentumot, melyek kitöltése és visszaküldése után tudjuk létrehozni az első beszélgetést.

Első ingyenes konzultáció: átbeszéljük az együttműködés pontos részleteit, felépülését és a költségeket, kihasználható kedvezéményeket és a “hogyan tovább?”-ot. A visszaküldött állapotfelmérők alapján (a továbbiaktól függetlenül!) megnézzük, hogy mely területeken kell elsődlegesen optimalizálni a célod érdekében, és hogy mik legyenek az első hatékony lépések.

Az életmód és életminóség optimalizáló együttműködésünk első körben egy 2 hónapos időszakot fog felölelni, mely időszak alatt létre tudunk hozni olyan pozitív változásokat az életedben, melyekkel vagy már el is éred a céljaidat, vagy nagyon jó úton leszel az eléréséhez.

Ez alatt az idő alatt tudásom legjavával azon leszek, hogy megtanítsam Neked, hogyan tudod a saját céljaid, vágyaid irányába tudatosan terelni az életedet, figyelni a tested jelzéseire , és tudj megfelelően reagálni a különböző élethelyzetekre, akár mentálisan, akár táplálkozás terén.

Nagyjából 1-1,5 heti rendszerességgel fogunk konzultációkat létrehozni ez idő alatt, ezek ütemezését is mindig aktuálisan egyeztetjük.

Természetesen a későbbiekben is tartjuk a kapcsolatot, melynek szorossága, rendszeressége Tőled és a céljaidtól fog függeni!

Kezdhetjük? 🙂
Kapcsolatfelvétel

Secured By miniOrange