Bemutatkozás

Üdvözöllek az oldalamon! 🙂

Hoffmann Mónika vagyok, Vegán Életmód és Életminőség tanácsadó,

a Kék Zóna Életmód Program és Kék Zóna Életmód Klub megalkotója és vezetője.


Közel 20 évnyi tapasztalatommal és szaktudásommal állok rendelkezésedre, hogy közös együttműködéssel megkeressük a Számodra legjobb megoldásokat a céljaid érdekében az alábbi területeken:

  • Táplálkozási szokások optimalizálása (vegyes táplálkozástól a tisztán növényi alapú táplálkozásig bármi, igény szerint)
  • Egészség javítás, megtartás, testsúly-kontroll (csökkentés, növelés)
  • Mozgás, sport kialakítás, teljesítmény maximalizálás, természetes izomtömeg növelés
  • Életmódbeli szokások, életvitel, időmenedzselés, stresszkezelés
  • Önmegvalósítás, önfejlesztés
  • Életminóség javítás, egzisztenciát, anyagi helyzetet érintő területek.

Szüleim révén középiskolás koromban már bekerült a tudatos egészség-támogatás az életembe. Később, a főiskolai tanulmányaim kezdetén tudatosan elkezdtem keresni, kutatni önmagam jobb léte miatt a megoldásokat a testsúlyom optimalizálására, az egészséges táplálkozásra, életmódra, ill az önmegvalósításra, anyagi és egzisztenciális biztonságra, stabilitásra – a szabad, boldog, álmok megvalósulásával teli, hosszú, eneregikus élethez!

2023 őszén találtam rá egy, a kék zónákban élő emberekről szóló dokumetumfilmre. Mintegy válaszként érkezett ez a szemléletmód az életembe az évek óta keresett kérdésemre és gyerekkori vágyamra!

Gyerekkori vágyam, hogy legalább 120 évig éljek, egészségesen, fitten, energikusan, sikeresen – élvezni akarok minél többet az életnek nevezett csodálatos utazásból!

A kérdés, amire kerestem a választ, hogy az eddigi évek alatt összegyűjtöt tudásomat, tapasztalatomat az egészséges életmód. jólét, önmegvalósítás területein, és a vágyamat, hogy ezeket átadjam azoknak is,tudjak irányt mutatni, akik szintén hasonló életútra vágynak, hogyan tudnám “egy kalap alá” venni, hogyan tudnám összefoglalni?

A kék zónákban élő emberek ma a Földünk legnagyobb számban, leghosszabb ideig és legészségesebben élő emberei – mind fizikálisan, mind mentálisan.

Azon életmódbeli szokások, amiket a tudósok felismertek náluk, mint “titkot” lényegében egyszerű, ismert dolgok, amiket én magam is elkezdtem alkalmaz, kialakítani az évek alatt a saját életemben – azonban az összehatás, a szinergia az, ami a TITOK!

Így született meg a Kék Zóna Életmód Program!

Mára ott tartok, hogy elégedett vagyok az egészségi állapotommal, az alakommal, tele vagyok életenergiával, célokkal, pozitív jövőképpel és sikerült kialakítanom egy abszolút szabad, sikeres életet magamnak!
Élvezem az életet, azt teszem, azzal foglalkozom, amit akarok, amire vágyok, ami érdekel és nem kell megtennem azt, amit nem akarok, ami kényszer, ami nem tetszik!

Imádok tanulni, fejlődni folyamatosan arra törekszem, hogy létrehozzam önmagam egyre jobb verzióját! Ezzel egyre többet és jobbat tudok adni azoknak, akik kérik a segítségemet, hogy a saját életük különböző területeit is rendbe tudják tenni, még magasabb minőségi szintre emelni.

Készen állsz egy magasabb, jobb életminőség létrehozására? 🙂

Ha igen, vedd fel velem a kapcsolatot az első ingyenes állapotfelmérő konzultációért!

Secured By miniOrange