Bemutatkozás

Üdvözöllek az oldalamon! 🙂

Hoffmann Mónika vagyok, Vegán Életmód és Életminőség tanácsadó.

16 évnyi tapasztalatommal és szaktudásommal állok rendelkezésedre, hogy közös együttműködéssel megkeressük a Számodra legjobb megoldásokat a céljaid érdekében az alábbi területeken:

  • Táplálkozási szokások optimalizálása (vegyes táplálkozástól a tisztán növényi alapú táplálkozásig bármi, igény szerint)
  • Egészség javítás, megtartás, testsúly-kontroll (csökkentés, növelés)
  • Mozgás, sport kialakítás, teljesítmény maximalizálás, természetes izomtömeg növelés
  • Életmódbeli szokások, életvitel, időmenedzselés, stresszkezelés
  • Önmegvalósítás, önfejlesztés
  • Életminóség javítás, egzisztenciát, anyagi helyzetet érintő területek.

Szüleim révén középiskolás koromban már bekerült a tudatos egészség-támogatás az életembe. Később, a főiskolai tanulmányaim kezdetén tudatosan elkezdtem keresni, kutatni önmagam jobb léte miatt a megoldásokat a testsúlyom optimalizálására, az egészséges táplálkozásra, életmódra, ill az önmegvalósításra, anyagi és egzisztenciális biztonságra, stabilitásra – a szabad, boldog, álmok megvalósulásával teli, eneregikus élethez!

Mára ott tartok, hogy elégedett vagyok az egészségi állapotommal, az alakommal, tele vagyok életenergiával, célokkal, pozitív jövőképpel és sikerült kialakítanom egy abszolút szabad, sikeres életet magamnak!
Élvezem az életet, azt teszem, azzal foglalkozom, amit akarok, amire vágyok, ami érdekel és nem kell megtennem azt, amit nem akarok, ami kényszer, ami nem tetszik!

Imádok tanulni, fejlődni folyamatosan arra törekszem, hogy létrehozzam önmagam egyre jobb verzióját! Ezzel egyre többet és jobbat tudok adni azoknak, akik kérik a segítségemet, hogy a saját életük különböző területeit is rendbe tudják tenni, még magasabb minőségi szintre emelni.

Készen állsz egy magasabb, jobb életminőség létrehozására? 🙂

Ha igen, vedd fel velem a kapcsolatot az első ingyenes állapotfelmérő konzultációért!

Secured By miniOrange