A MEGOLDÁS

VégtelENergia és Alakreform

Örömmel mutatom be Neked azt a külöleges megoldást, ami Számodra is érdekes, és a ma ismert leghatékonyabb támogast fogja megadni Neked a céljaid megvalósításában!

Kirobbanó energiára vágysz a mindennapokban?
Meg akarsz szabadulni néhány felesleges kilótól?
Vagy épp tömegnövelés lenne a célod, akár egészségügyi, akár sport célból?


A lehető legjobb helyen vagy!

A hírlevelekből, a Komplexinergia Fb oldalról és a hozzá tartozó zárt csoportokból már sok érdekes infóhoz hozzájutottál.
Most nézzük meg, mik is azok a különleges, most megjelenő, azonban már igazolt értékekkel és hatásfokkal bíró készítmények, melyekhez elsők közt fogsz hozzájutni!
Mi ez a két termék és hogyan tudnak hozzájárulni külön-külön vagy együttesen a kirobbanó energiához és/vagy a tudatos testsúlykontrollhoz?

Flavon Peak Boost – energia löket és anyagcsere optimalizálás

A Peak koncepció legújabb terméke, a Boost – magyarul „lendület” – az értékes, magas hatóanyagtartalmú gyümölcsök és az elnyújtott stimuláló hatást biztosító koffein-forrás, a guarana magával ragadó szinergizmusa, amely egyszerre élénkít és nyújt erős antioxidáns hatást. Hogy mentálisan és fizikailag is a csúcson legyünk!
Napi kiszerelése révén elfér bármely zsebben; bárhol, bármikor fogyasztható.

A Flavon Peak Boost azoknak a felnőtteknek készült, akik alkalomszerűen vagy rendszeresen, és egészségesen szeretnének aktivizálódni, lendületet kapni, felfrissülni! Ez egy könnyen fogyasztható, energetizáló termék, mely csökkentheti a fáradtságérzetet és a stressz negatív hatásait. Gyümölcstartalma 98%.

A termék jellemzője a magas, jó biohasznosulású C-vitamin-tartalom, sok benne az élelmi rost, a fehérje, a poliszacharid és a bioflavonoid, illetve a többféle antioxidáns hatású fitokemikália. A terméktől szinergetikus élettani hatások várhatóak, melyek hozzájárulhatnak a mentális és a fizikai állapot javulásához.

Összetevők: ananász, alma, fekete berkenye, cseresznye, fügekaktusz, noni, guarana

Flavon Complex Pack – teljesértékű étkezés, növényi fehérje és speciális szénhidrát mátrix

Egy új termékvonal bemutatkozó, első képviselője. Tartalmaz proteineket, azaz fehérjéket, melyek az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen makrotápanyagok; nem közvetlenül energiát adó szénhidrátokat; növényi eredetű fitokemikáliákat (antioxidánsok); vitaminokat és ásványi anyagokat. Ez egy por állagú termék csokoládé-banán ízben, mely vízben (vagy tejben/növényi tejben) feloldva fedezi mindazt a tápanyagszükségletet, amit egy étkezés alkalmával érdemes a szervezetünkbe juttatni.

Egy komplex termék, amit minden felnőtt fogyaszthat. Nemcsak a magas szinten sportolók, izomtömeget növelni akaró férfiak és nők; nemcsak a fogyókúrázók, akik diétájukhoz keresnek segítséget; hanem például azok is, akik valami gyors, de a fontos tápanyagokat biztosító megoldással szeretnék egy vagy két étkezésüket helyettesíteni.

Célunk, hogy használatával hozzájáruljunk az egészséges táplálkozáshoz, a természetes testsúlykontrollhoz, az izomegészség, az izomtömeg, illetve a csontegészség megtartásához, annak regenerációjához.

A fejlesztés során elsődlegesen a fehérje minőségére, fajtájára összpontosítottunk, ezért választottuk a növényi, borsó- és rizsfehérjét, mellőzve az állati eredetű alternatívákat és a szóját. Sokféle élettani szerepük van, melyek közül kiemelendőek az izomfejlődést, az izomműködést támogató, a megfelelő cukorszint és egészséges testsúly megtartását elősegítő, a bőr- és a csontegészséget biztosító funkciók, valamint fontosak a metabolikus szindrómák, mint az elhízás kontrolljában is.

A termékben jelen lévő proteinkeverék növényi eredetű, melyet így vegetáriánusok és vegánok is nyugodtan fogyaszthatnak.

A proteinek mellett fő összetevője egy szénhidrát mátrix, ami maltodextrinből és izomaltulózból áll. Az izomaltulózt tartalmazó élelmiszerek, italok fogyasztása alacsonyabb vércukorszint-emelkedést idéz elő fogyasztásuk után, mint a cukortartalmú élelmiszerek, italok.

Glutén- és szójamentes, zsírtartalma alacsony. Prebiotikus hatású növényi rostokat is tartalmaz, legfontosabb forrása ennek a hozzáadott inulin. Jellemzője a magas C-vitamin-tartalom, melyet főként a csipkebogyó, mint összetevő ad. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és az idegrendszer normál működéséhez. Mellette D- és E-vitaminok, B-vitaminok (B1, B2, B3, B5, B6, B9), illetve ásványi anyagok (Mg, Zn, Ca, Cu) forrása is. Közülük kiemelendő a magnézium, mely hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.

A termék jellemző esszenciális aminosavjai az L-arginin, az L-lizin, az L-metionin, illetve a fontos élettani hatással rendelkező L-karnitin.

Fontos összetevője a zöldség eredetű alfa-liponsav, amely szinergetikus hatású más antioxidánsokkal, fokozza a glutation termelést, regenerálja az A-, C-, E-vitamint, valamint fokozza az inzulin érzékenységet.

A termék növényi összetevői természetes eredetűek.

A Flavon Complex Pack a többi Flavon termékkel biztonságosan fogyasztható.


Hogyan tudsz hozzájutni kedvezményesen?

  1. lépés: Indítsd el EZT a tisztítókúrát a legjobb hatás érdekében, akár testsúlykontroll, akár a kirobbanó energia a célod
    (ha nem akarsz tiszítókúrát, mert “csak” energiára vágysz, vedd fel velem a kapcsolatot)
  2. lépés: vedd fel velem a kapcsolatot 2021 október 31-ig!


Kérdés esetén vedd fele velem a kapcsolatot:
Hoffmann Mónika
komplexinergia@gmail.com
+36706136917